Over ons

Bewogen jaren

Zwembad De Kûpe heeft een aantal bewogen jaren achter de rug. Nadat de gemeente het contract met Sportfondsen per 1 januari 2014 beëindigde leek het er even op dat het zwembad haar deuren zou moeten sluiten. Gelukkig is het zover niet gekomen. Inmiddels is de architect bezig met het ontwerp van een nieuw zwembad!

Het bestuur van de stichting die het zwembad exploiteert bestaat uit het College van Burgemeester en Wethouders van gemeente Achtkarspelen.

Enthousiaste medewerkers en actieve vrijwilligers

Omdat per 1 januari 2014 de subsidiebijdrage van de gemeente ook was gehalveerd betekende dat het voor de stichting dat alle hens aan dek nodig is om met weinig financiële middelen het zwembad eerst open te kunnen houden voor de regio. Naast het vaste team van enthousiaste medewerkers zijn er ook enkele vrijwilligers actief in en rondom het bad.

Heb je ook belangstelling om een bijdrage te leveren? Je bent welkom om ondersteuning te bieden met werkzaamheden als schoonmaak, verven, ramen wassen en ga zo maar door. Heb jij interesse en wil je ons graag helpen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.  

Stuur ons een bericht

4 + 9 =

Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Kuipersweg 74b
9285 SW  Buitenpost

T: 0511 - 54 31 80
E: info@dekuipe.nl

Share This