Over ons

Bewogen jaren

Zwembad De Kûpe heeft een aantal bewogen jaren achter de rug. Nadat de gemeente het contract met Sportfondsen per 1 januari 2014 beëindigde leek het er even op dat het zwembad haar deuren zou moeten sluiten…..

Gelukkig is het zover niet gekomen: een aantal zeer betrokken mensen verenigde zich in de Stichting Sportcentrum 8kspelen met als doel de activiteiten van het bad voort te kunnen zetten. Dat is gelukt en het bruist ondertussen van de activiteiten in Zwembad De Kûpe!

Het bestuur van de stichting bestaat uit de volgende personen:

  • Aafke Postma
  • Fettje Nolles
  • Jack Hoving
  • Lammert Baas
  • Marianne Rigter

Enthousiaste medewerkers en actieve vrijwilligers

Omdat per 1 januari 2014 de subsidiebijdrage van de gemeente ook is gehalveerd betekent het voor de stichting dat alle hens aan dek nodig is om met weinig financiële middelen het zwembad open te kunnen houden voor de regio. Naast het vaste team van enthousiaste medewerkers zijn er ook vrijwilligers actief in en rondom het bad.

Heb je ook belangstelling om je bijdrage te leveren? Wij kunnen je hulp altijd gebruiken! Naast vrijwilligers voor ondersteuning in de horeca-/ kassa ben je ook welkom om ondersteuning te bieden met werkzaamheden als schoonmaak, verven, ramen wassen en ga zo maar door. Heb jij interesse en wil je ons graag helpen? Neem dan contact op via onderstaand formulier.  

Stuur ons een bericht

8 + 4 =

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

11 + 1 =

Contact

Kuipersweg 74b
9285 SW  Buitenpost

T: 0511 - 54 31 80
E: info@dekupe.nl

Share This