Arrangementen

Heb je een feestje te vieren?

 

Bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, een familiefeest, buurtfeest, personeelsavond of jubileum? Zwembad De Kûpe in Buitenpost biedt een gezellige accommodatie om dit te realiseren. Er is van alles mogelijk, natuurlijk kan er tijdens het feest ook gezwommen worden, maar dit is geen “must”. Wij kunnen diverse buffetten klaar zetten, maar beschikken ook over een barbecue-plaat in onze accommodatie waardoor ook dit het gehele jaar tot de mogelijkheden behoort. Ook kunnen we kaasplankjes, nagerechten, ijs en/of fruit aan de diverse buffetten toevoegen, natuurlijk vergeten we ook de vegetariër in het gezelschap niet.

 

 

Onze arrangementen

 

Met uitzondering van het familiearrangement zijn onder genoemde prijzen exclusief consumpties. Natuurlijk zijn de diverse arrangementen met elkaar te combineren, of uit te breiden. Wij zouden het erg op prijs stellen je feest te mogen organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel in de horeca als in het water, je kunt dan denken aan waterspellen, als een survivalparcours, glijbaanrace of bingoduiken. Tijdens het zwemmen zijn er gediplomeerde toezichthouders aanwezig.

 

 

HAPJES

Bijv. gebraden kipfilet, Zeeuws spek, droge worst, rookvlees met ei, grillworst, gehaktballetjes, cervelaat met monchou. 
Prijs p.p. vanaf € 8,50

 

 

FAMILIARRANGEMENT

Koffie met Fryske oranjekoek, 3 consumpties naar keuze, zoutjes op tafel, 2x bittergarnituur (warm en koud). 
Prijs p.p. vanaf € 15,00

 

 

KOUD BUFFET

2 soorten salade, Deense luxe broodje, stokbrood en kruidenboter. 
Prijs p.p. vanaf € 17,50

 

 

WINTER BUFFET

Buffet uit verschillende stamppotten (boerenkool, hutspot, andijvie, zuurkool), inclusief (rook)worst, gebakken spekjes, jus, tafelzuur, sauzen. Hier kunnen eventueel ook kapucijners aan toegevoegd worden. 
Prijs p.p. vanaf € 19,00

 

 

OOSTERS BUFFET

Nasi en Bami, bami pangang, hete kip en saté, kroepoek, gegrilde drumsticks, rauwkost. 
Prijs p.p. vanaf € 17,90

 

 

BBQ BUFFET

5 soorten vlees, 2 soorten salades, stokbrood met kruidenboter, frites. 
Prijs p.p. vanaf € 19,50

 

 

WARM BUFFET

Diverse soorten vlees, sausjes, gebakken aardappelen, groenten, frites, stokbrood, kruidenboter. 
Prijs p.p. vanaf € 22,50