Wil jij op een enthousiaste en vakkundige manier o.a. onze zwemlessen verzorgen?

Solliciteer dan naar de functie van:

Zwemonderwijzer(es) (Parttime)

Het wordt jouw taak om met veel passie op vaste dagen de zwemlessen te verzorgen. Het is een pré als je ook groepslessen o.a. fiftyfit en aquajogging kan geven. Het houden van toezicht bij recreatief zwemmen en de begeleiding bij evenementen behoort ook tot jouw taken. 

Wij vragen van ons nieuwe teamlid goede communicatieve eigenschappen en een flexibele en positieve instelling. Diploma zwemonderwijzer, CIOS en/of Sportacademie, aangevuld met diverse specialisaties. Een EHBO-diploma is ook  een vereiste.

Wij bieden je een sportieve en uitdagende werkomgeving in een laagdrempelige organisatie. Je werkt in een team waarin we elkaar aanspreken op resultaat. Openheid, eerlijkheid en respect zijn hierbij belangrijke waarden. Salariëring is conform de CAO Zwembaden.

Solliciteren:

Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe, want we willen alles van je weten! Stuur zo snel mogelijk je motivatie en CV naar info@dekupe.nl o.v.v. Zwemonderwijzer of per post naar: Zwembad De Kûpe, Kuipersweg 74b, 9285 SW te Buitenpost.

Informatie over deze functie kun je krijgen bij Sjoukje Froentjes, tel. 0511-543180.

 

Share This

Bericht delen

Deel dit bericht met jouw vrienden!