Werken bij Zwembad De Kûpe

Wil jij op een enthousiaste en vakkundige manier o.a. onze zwemlessen verzorgen?

Solliciteer dan naar de functie van:

 

Zwemonderwijzer(es) / medewerker Horeca 20-38 uur

 

 

Het wordt jouw taak om met veel passie op vaste dagen de zwemlessen te verzorgen. Het is een pré als je ook groepslessen o.a. fiftyfit en aquajogging kan geven. Het houden van toezicht bij recreatief zwemmen en de begeleiding bij evenementen behoort ook tot jouw taken. Tevens ben je als gastvrouw/gastheer het gezicht van ons zwembad en bedien je onze klanten, serveer je de lekkerste koffie en zorg je voor een nette horeca

Wij vragen van ons nieuwe teamlid goede communicatieve eigenschappen en een flexibele en positieve instelling. Diploma zwemonderwijzer, CIOS en/of Sportacademie, aangevuld met diverse specialisaties. Een EHBO-diploma is ook een vereiste.

Wij bieden je een sportieve en uitdagende werkomgeving in een laagdrempelige organisatie. Je werkt in een team waarin we elkaar aanspreken op resultaat. Openheid, eerlijkheid en respect zijn hierbij belangrijke waarden. Salariëring is conform de CAO Zwembaden.

Solliciteren:

Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe, want we willen alles van je weten! Stuur zo snel mogelijk je motivatie en CV naar info@dekupe.nl o.v.v. Zwemonderwijzer of per post naar: Zwembad De Kûpe, Kuipersweg 74b, 9285 SW te Buitenpost.
Informatie over deze functie kun je krijgen bij Sjoukje Froentjes, tel. 0511-543180.

 


Werken bij Zwembad De Kûpe

Wil je graag bij Zwembad De Kûpe werken, maar is er op dit moment geen passende vacature? Dan kun je ons een open sollicitatie sturen.

 

Om je sollicitatie goed te kunnen beoordelen verzoeken wij je om informatie te geven over een aantal onderwerpen:

  • Het soort werk dat je zoekt
  • Opleiding
  • Eventuele ervaring
  • Beschikbaarheid (aantal uren, overdag, avonden, weekenden)

Open sollicitaties, voorzien van CV, kun je richten aan info@dekupe.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Kuipersweg 74b
9285 SW  Buitenpost

T: 0511 - 54 31 80
E: info@dekuipe.nl

Share This