Rapido

Veilig je zwem ABC in 6 maanden

 

  • Wil je niet maanden, of in sommige gevallen, jaren lang naar het zwembad reizen met je kind, kies dan voor RAPIDO! RAPIDO is een All-in Pakket waarbij kinderen binnen 6 maanden hun A,B én C-diploma halen en dus binnen een half jaar volledig zwemveilig zijn! Het is een intensieve zwemopleiding, maar, net als bij al onze zwemopleidingen, staat plezier in de zwemles voorop! We werken met 2 combinatiegroepen, de ene Rapidogroep heeft les op dinsdag- en donderdagmiddag (dinsdag 16.15-17.45 uur en donderdag 15.30-17.00 uur) de andere groep heeft les eveneens op dinsdagmiddag (ook van 16.15-17.45 uur) en op zaterdagochtend (11.00-12.30 uur).  

 

  • Kinderen die voor RAPIDO in aanmerking komen dienen watervrij te zijn om aan deze zwemopleiding mee te kunnen doen. Dit houdt in dat ze moeten kunnen drijven op de buik en gemakkelijk zonder angst onder water kunnen gaan. Hierop worden ze vooraf door onze instructeurs getest. Onze instructeurs beslissen of kinderen in aanmerking kunnen komen voor RAPIDO. De startleeftijd voor deze zwemopleiding is vanaf vijf jaar. Een afspraak maken voor een zwemtest kan telefonisch via 0511-543180 of via e-mail (info@dekupe.nl). Een zwemtest is altijd vrijblijvend en kosteloos.   

 

  • Bij de RAPIDO All-In zwemopleiding volgen de kinderen 2 maal per week zwemles volgens het erkende ZwemABC van 1,5 uur (inclusief korte pauze met drinken) en wordt de opleiding afgesloten met het diploma A, B of C. Heeft je kind al een ”gewoon” A of B-diploma? Dan kan het ook later instromen bij de RAPIDO-zwemopleiding.

 

  • Het tarief is all-in: inclusief startpakket , diplomazwemmen en diplomagarantie. De eerste termijn wordt per pin of contact betaald, de resterende termijnen worden vooraf automatisch geïncasseerd.

 

  • De zwemopleiding gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers bij RAPIDO A is 10 en bij RAPIDO B en C 12, op volgorde van aanmelding.

 

  • RAPIDO kent een diplomagarantie: mocht aan het einde van de zwemopleiding blijken dat je kind nog niet in staat is af te zwemmen dan mag het, zonder bijkomende kosten, de reguliere lessen volgen tot het wel in staat is om af te zwemmen. Voorwaarde hierbij is dat het kind minimaal 25 (A) / 6 (B en C) lessen heeft gevolgd.

 

  • In geval van langdurige ziekte worden er individuele afspraken gemaakt.