Zwemvaardigheid diploma’s

Diploma’s voor zwemvaardigheid na je zwem ABC

 

Bij Zwembad De Kûpe zijn er diverse mogelijkheden om na je zwem ABC nog andere diploma’s en certificaten te halen! Zo zijn er nog 18 zwemdiploma’s te halen. Al deze diploma’s zijn NPZ-NRZ gecertificeerd en staan voor zwemvaardigheid. Wat dacht je van:

 

  • Survival
  • Snorkelen
  • Wereldzwemslagen
  • Waterpolo
  • Zwemvaardigheid
  • Synchroonzwemmen

 

Dit zijn erg leuke lessen waarin je nog erg veel kunt leren! Voor alle lessen geldt dat je een gratis proefles mag volgen.
Het lesgeld is gelijk aan de gewone zwemlessen: € 41,50 per maand.

 

 

Survival

 

Bij het zwemvaardigheidsdiploma Survival leer je hoe je jezelf kunt redden als je onverwachts in het water terecht komt. Je leert ook wat je absoluut niet moet doen als een vriendje in nood is. Alle onderdelen dienen gekleed te worden uitgevoerd. De kleding moet bestaan uit een basis- en uitgebreid kledingpakket. Om het zwemvaardigheidsdiploma Survival compleet te krijgen is er drie keer diplomazwemmen.

 

 

Snorkelen

 

Wie geïnteresseerd is in de wereld onder water heeft een leuke basis met het zwemvaardigheidsdiploma Snorkelen. Er zijn 3 diploma’s Snorkelen te behalen. Om Snorkelen 1, 2 of 3 te behalen, moet je het Zwem-ABC hebben.

 

 

Wereldzwemslagen

 

Bij dit zwemvaardigheidsdiploma leer je zwemslagen die over de hele wereld gezwommen worden. Om de zwemvaardigheidsdiploma’s Wereldzwemslagen compleet te krijgen is er drie keer diplomazwemmen, waarbij je elke keer een diploma krijgt.

 

 

Waterpolo

 

Balvaardigheid is met name gericht op waterpolo-activiteiten. Je leert allerlei technieken en wie weet vind je het leuk om door te stromen naar de waterpolo-afdeling van de Zwemvereniging!

 

 

Zwemvaardigheid

 

Wie het Zwem-ABC heeft behaald, heeft het predicaat Zwemveilig. Maar na het Zwem-ABC kun je je zwemvaardigheid nog verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3. Zeker voor jonge kinderen die het Zwem-ABC hebben voltooid, is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen om hun geoefendheid op peil te houden. Met de zwemvaardigheidsdiploma’s is dit heel goed mogelijk.

 

 

Synchroon zwemmen

 

Het zijn de nieuwe oefeningen op muziek die deze zwemvaardigheidsdiploma’s zo leuk maken. Naast de solo-oefeningen wordt er voor dit diploma ook in meertallen gezwommen. Het zwemvaardigheids-onderdeel brengt muziek en zwemmen samen op een leuke manier, die uitstekend geschikt is voor kinderen. Om de zwemvaardigheids-diploma’s Synchroon zwemmen compleet te krijgen is er drie keer diplomazwemmen. Steeds behaal je een diploma.